Рівне обіграло Галичину, а Говерла – БІПУ: турнірна таблиця баскетбольної Суперліги після зіграних матчів

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
444
0 голосів
Рівне обіграло Галичину, а Говерла – БІПУ: турнірна таблиця баскетбольної Суперліги після зіграних матчів
Політехніка-Галичина – Рівне. Фото: Google
Вчора, 9 січня, відбулося два поєдинки чемпіонату України з баскетболу. Рівне обіграло Політехніку-Галичину, а Прикарпаття-Говерла вдруге в сезоні обіграв БІПУ.

9 січня відбулося два поєдинки в рамках українською Суперліги з баскетболу.

У львівському баблі у першому матчі року Прикарпаття-Говерла перемогло одеську БІПУ, а один із лідерів чемпіонату Рівне знищило господарів майданчика Політехніку-Галичину.

Політехніка-Галичина – Рівне – 56:86 (19:18, 17:19, 12:24, 8:25)

Команда Михайла Переверзія взяла реванш за поразку (59:99) від львів’ян в першому колі регулярного чемпіонату, зрівнявши рахунок в сезонній серії.

Найкращим гравцем матчу став розігруючий Рівного Елайджа Джойнер, який набрав 23 очка, сім передач та п'ять підбирань.

Рівне здобуло 10 перемогу в сезоні та вийшов на друге місце в Суперлізі, а Політехніка зазнала восьмої поразки та залишилась на сьомому місці в таблиці.

БІПА – Прикарпаття-Говерла – 61:66 (15:16, 12:18, 14:7, 20:25)

Кращим в матчі став Степан Лесик, який оформив дабл-дабл з 14 очок та 11 підбирань, а найрезультативнішим в матчі став Сергій Старцев з 19 очками. У БІПИ відзначимо Маркуса Льюіса з 12 очками та вісьмома підбираннями і Євгена Ткаченка з 16 очками та сімома підбираннями.

Це друга перемога Прикарпаття-Говерли над БІПОЮ в цьому сезоні – команда Євгена Мурзіна здобула дев'яту перемогу в сезоні, зрівнявшись за цим показником з Черкаськими Мавпами та Рівним.

Турнірна таблиця після поєдинків має наступний вигляд: