Скапінцев може отримати новий шанс в НБА: Нью-Йорк офіційно відрахував конкурента українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
171
0 голосів
Скапінцев може отримати новий шанс в НБА: Нью-Йорк офіційно відрахував конкурента українця
Дмитро Скапінцев. Фото: Google
Тренерський штаб Нью-Йорк Нікс на чолі з головним тренером Томом Тібодом слідом за Дмитром Скапінцевив відрахував з ростеру команди бігмена Таджема Гібсона.

Том Тібодо продовжує чистку у Нью-Йорку. Напередодні Нікс офіційно оголосив про розлучення з 38-річним Таджемом Гібсоном.

Ветеран розпочинав цей сезон без клубу, але місяць тому Нікс надали йому повноцінний  контракт.

У поточному сезоні бігмен встиг зіграти 10 матчів, у яких набирав в середньому 1,4 очка, робив 1,8 підбирання за 10 хвилин на паркеті.

За фарм-клуб Нью-Йорка нині знову грає українець Дмитро Скапінцев. Центровий збірної України вже викликався в першу команду, але в НБА відіграв лише два матчі, у яких сумарно зіграв лише дві хвилини.

Тепер же, враховуючи вільне місце у Нікс після відрахування Гібсона, Скапінцев ймовірно матиме шанс номер два закріпитися у Нью-Йорку.

Нагадаємо, що Дмитро Скапінцев став повноцінним гравцем Нікс 23 грудня 2023 року, підписавши з клубом із Нью-Йорка двосторонній контракт.

  • Скапінцев став дев’ятим українцем, який зіграв у НБА
  • Всього Скапінцев провів два матчі у майці Нью-Йорка: по хвилині проти Мілвокі та Індіани. Результативними діями не відзначився.
  • 25-річний українець в цьому сезоні грав за Вестчестер Нікс, у середньому набирав у G-лізі 5,9 очка (FG% – 51.5), 4,3 підбирання, 1,7 передачі, 1,2 блокшота та 0,5 перехоплення за 18,6 хвилини на паркеті (13 матчів).