Прометей розгромив Таллінна Калев у матчі Латвійсько-Естонської баскетбольної ліги: турнірна таблиця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
368
0 голосів
Прометей розгромив Таллінна Калев у матчі Латвійсько-Естонської баскетбольної ліги: турнірна таблиця
Фото: БК Прометей
У черговому поєдинку регулярного чемпіонату ЛЕБЛ її чинний чемпіон український Прометей, розтрощив на виїзді Таллінна Калев з перевагою у понад 50 очок.

Боротьби не вийшло від слова зовсім. У першому з двох поєдинків у столиці Естонії Таллінні за системою back-to-back Прометей просто розмазав по паркету аутсайдера першості Таллінна Калев.

У останній десятихвилинці, коли вже на 99,9 відсотків все було зрозуміло щодо переможця, тренер Прометея Ронен Гінзбург рівномірно розподілив ігровий час між усіма виконавцями.

Тож, одразу шість гравців досягли позначки результативності  у плюс 10 очок. У підсумку гравці Прометея встановили два командні рекорди - результативностi в одному матчі (110 очок) та найбільшої різниці очок (+58).

Найбільше лютував у Талліні українець Іван Ткаченко: 15 очок, п'ять підбирань та три передачі.

Таллiнна/Калев (Таллiнн, Естонiя) – Прометей (Слобожанське, Україна) - 52:110 (8:25, 12:31, 21:24, 11:30). 

Прометей: Агада (10), Бобров (6), Марч (14), Одiасе (14), Сидоров, капiтан (7), Ткаченко (15), Грей (14), Липовий (4), Лукашов (5), Балвiн (10), Санон (8), Кеннедi (3).

  • У наступному турі латвійсько-естонської ліги підопічні Ронена Гінзбурга на виїзді зіграють зі ще одним клубом зі столиці Естонії – Калевом/Крамо.
  • Поєдинок заплановано на 6 січня. Початок гри о 19:00. За київським часом.