БК Запоріжжя обіграв Політехніку-Галичину: підсумок матчу Суперліги та турнірна таблиця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
178
0 голосів
БК Запоріжжя обіграв Політехніку-Галичину: підсумок матчу Суперліги та турнірна таблиця
Джакор Нельсон. Фото: ФБУ
У першому поєдинку четверга в рамках івано-франківського баблу Запоріжжя перемогло Політехніку-Галичину 80:74 і здобуло другу поспіль перемогу в регулярному чемпіонаті Суперліги.

Запоріжжя вдруге в сезоні обіграло Політехніку-Галичину. За великим рахунком, команда Валерія Плеханова вирішила долю поєдинку, вигравши першу десятихвилинку з перевагою в 19 очок – 36 на 17.

До речі, таким чином запоріжцям вдалося повторити рекорд результативності сезону в одній чверті. За цей період Запоріжжя реалізувало 12 з 16 спроб з гри, в тому числі п'ять з п'яти дальніх спроб.

На початку четвертої чверті Політехніка-Галичина скоротила своє відставання до двох очок, але дотиснути суперника львів'яни не зуміли.

  • У Запоріжжя найрезультативнішими став форвард Максим Нікітін – 21 очко.
  • У Політехніки-Галичини дабл-дабл оформив американець Джакор Нельсон – 22 очки та 10 підбираннь.

Запоріжжя виграло другу гру в Івано-Франківську і піднялось на поточне четверте місце турнірної таблиці, обійшовши Політехніку-Галичину. 

Суперліга Favbet. Регулярний чемпіонат

  • Запоріжжя — Політехніка-Галичина 80:74 (36:17, 18:20, 10:23, 16:14)

  • Львівська команда завершить бабл у Івано-Франківську матчем з Дніпром, а Запоріжжя спробує продовжити свою переможну серію матчем з господарями баблу. Обидві гри буде зіграно завтра, 22 грудня.