«Це великий крок у моїй кар’єрі»: Ковляр висловився про перехід в Обрадойро

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
338
0 голосів
«Це великий крок у моїй кар’єрі»: Ковляр висловився про перехід в Обрадойро
Олександр Ковляр, фото: Google
Український баскетболіст Обрадойро Олександр Ковляр поділився думками про свій перехід у іспанський клуб.

Олександр Ковляр висловився про перехід в Обрадойро.

«Для мене це прекрасна можливість опинитися тут, у чемпіонаті Іспанії. Я дуже радий, що приєднався до цієї команди. Робота з Мончо Фернандесом буде відмінним досвідом. Я зустрівся зі своїми товаришами по команді і провів з ними пару тренувань. Думаю, я буду готовий до наступної гри. Це великий крок у моїй кар’єрі.

Я говорив із Пустовим після того, як сказав «так». Думаю, для мене дуже корисно розуміти, що відбувається в команді, а також правила. Він мені дуже допоміг і все пояснив. Я не очікую, що буде легко. Тренер буде підштовхувати мене. Вірю в нього, тому що він зробить мене найкращим гравцем. Бути розігруючим у такій лізі нелегко, але я думаю, що в мене все вийде», – сказав Ковляр в коментарі для клубу. 

  • Деталі контракту Ковляра з новою командою не повідомляються. Раніше Ковляр покинув естонський Калев, за який виступав з 2022 року.
  • Разом з естонським клубом він став переможцем Кубка Естонії, півфіналістом Кубка Європи ФІБА, учасником Фіналу чотирьох Латвійсько-естонської ліги, чемпіоном Естонії та MVP фіналу чемпіонату Естонії.