Політехніка-Галичина дотисла БК Рівне: переможця матчу визначив лише другий овертайм

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
247
0 голосів
Політехніка-Галичина дотисла БК Рівне: переможця матчу визначив лише другий овертайм
Джакор Нельсон. Фото: ФБУ
Аж два овертайми знадобилося БК Рівне та Політехніці-Галичина, щоб визначити переможця очного матчу. Більше терпіння виявилося у львівських баскетболістів.

17 листопада відбувся матч баскетбольної Суперліги між БК Рівне та Політехнікою-Галичина зі Львова.

Зустріч подарувала неабияку інтригу до останньої хвилини. Попри незначну перевагу до великої перерви, господарі паркету дещо розгубили лідерство у третій чверті, чим скористалися львів'яни, які схилили перевагу на власний бік.

У кінцівці матчу рівняни змогли максимально наблизитися до того, щоб відігратися, а за три секунди до кінця захисник господарів Соловйов закинув два з трьох штрафних кидків та зрівняв цифри на табло: 70:70. Гра перейшла в овертайм.

Перша додаткова п'ятихвилинка переможця не визначила, а ось у другому овертаймі більше витримки виявилося у баскетболістів Політехніки, які і виграли матч.

Баскетбол. Суперліга

БК Рівне – Політехніка-Галичина – 89:99 (18:14, 20:19, 16:22, 16:15, 19:29 ОТ)

  • У складі господарів найкращим став Олексій Соловйов: 28 очок, пять передач, два підбирання за 32:55 хвилин на паркеті.
  • Серед львів'ян ліпше себе показав Джакор Нельсон – 33 бали, п'ять підбирань та дві передачі за 44:15 хвилин на майданчику.
  • Цікаво те, що матч Суперліги у Рівному відбувся вперше за трохи менше ніж 14 років.
  • Востаннє гра вищого дивізіону чемпіонату України з баскетболу в даному місті проходила 17 травня 2010 року і тоді Пульсар програв Миколаєву 93:96.