«У нас не найкращий період»: Гінзбург відреагував на перемогу Прометея в матчі Єврокубка, назвавши героїв

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
173
0 голосів
«У нас не найкращий період»: Гінзбург відреагував на перемогу Прометея в матчі Єврокубка, назвавши героїв
Ронен Гінзбург. Фото: БК Прометей
Головний тренер Прометея Ронен Гінзбург прокоментував підсумки поєдинку сьомого раунда Єврокубка проти ізраїльського Хапоеля з Тель-Авіва (98:89).

Ронен Гінзбург коментуючи переможний поєдинок проти Хапоеля з Тель-Авів у сьомому турі Єврокубка (98:89) особливо відзначив вклад у вікторію українських гравців своєї команди.

«Думаю, що завдячувати ми маємо перш за все місцевим гравцям (українцям - прим. «СЕ»). Я сказав хлопцям у перерві, що команда, яка почне краще грати у захисті, виграє цей матч. Я радий, що ми зробили це.

Просто радію цій перемозі, це важливо для нас, у матчі проти дуже хорошої команди, дуже хорошого тренера. І так, місцеві гравці (українці) були ключем до перемоги сьогодні».

Однак, Гінзбург вкотре наголосив, що нині в Прометея дуже непростий період.

«Добре, що ми перемогли. Адже у нас не найкращий період прямо зараз», – цитує Гінзбурга клубна пресслужба Прометея. 

Найкращим з-поміж українців у грі проти Хапоеля був Ілля Сидоров: 14 очок, п'ять підбирань та шість передач. Ілля Липовий набрав 12 очок, додавши до них три підбирання та чотири передачі.

  • Після семи ігор Прометей посідає сьому позицію в турнірній таблиці Групи А Єврокубка.
  • В наступному турі «титани» на умовно домашньому паркеті в столиці Латвії Ризі прийматимуть італійську Венецію. Поєдинок заплановано на 22 листопада. Початок гри о 19:00.