Старий Луцьк переміг БК Запоріжжя: лучани здобули третю звитягу в поточному сезоні

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
214
0 голосів
Старий Луцьк переміг БК Запоріжжя: лучани здобули третю звитягу в поточному сезоні
Старий Луцьк. Фото: ФБУ
Старий Луцьк проявив наполегливість у матчі з Запоріжжям та попри програні другу та третю четверть зумів здобути третю перемогу в сезоні баскетбольної Суперліги.

2 листопада у баскетбольній Суперлізі відкривав матч луцького баблу між Старим Луцьком та БК Запоріжжя.

Саме господарі вдало почали матч, записавши до свого активу першу чверть з трьохочковою перевагою. Втім, другу десятихвилинку з запасом у ті ж три бали вже взяли підопічні Валерія Плеханова. 

За такої інтриги не було до останнього відомо, хто ж переможе, і попри те, що БК Запоріжжя закрив третю чверть з запасом знову в три бали, вже команда Володимира Журжія почала нарощувати перевагу в заключній чверті. Саме вона дозволила лучанам здобути перемогу.

Баскетбол. Суперліга (Україна).

Старий Луцьк – БК Запоріжжя – 74:70 (21:18, 14:17, 19:22, 20:13)

  • У складі Запоріжжя найкращим став Роман Морозов – 17 очок, сім підбирань за 33:21 хвилини на паркеті.
  • У господарів ж найкращим чином себе показав Антон Мусієнко – 15 очок, два підбирання, дві передачі за 30:05 хвилин на майданчику.
  • Старий Луцьк здобув третю перемогу в сезоні та нині посідає восьму сходинку у таблиці. БК Запоріжжя ж залишається на четвертому місці.
  • Команда Плеханова 14 листопада зіграє з Будівельником. Старий Луцьк ж свій наступний матч проведе пізніше, 22 жовтня проти Київ-Баскета.