Прометей відсвяткував другу перемогу у Єврокубку цього сезону: українська команда здолала Цедевіту Олімпію

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
493
0 голосів
Прометей відсвяткував другу перемогу у Єврокубку цього сезону: українська команда здолала Цедевіту Олімпію
Фото: БК Прометей
Український Прометей в поєдинку четвертого раунду Єврокубку подужав на виїзді словенську Цедевіту Олімпію з Любляни. Команда Ронена Гінзбурга піднялась в зону плей-оф.

Продемонстрували характер та волю до перемоги, за що і були винагороджені. Мова про баскетболістів Прометея, які вирвали на характері перемогу в Олімпії Цедевіти.

Український БК провалив першу чверть, поступившись з різницею у мінус вісім очок, але вже в наступній десятихвилинці підопічні Ронена Гінзбурга відквитали цей гандикап і пішли на велику перерву з перевагою в плюс два пункти.

В другій половині гри Прометей грав максимально зібрано і не дозволив господарям знову вийти вперед, планомірно збільшуючи власну перевагу, яка в підсумку склада сім очок – 90 на 83.

Найбільший вклад у вікторію в столиці Словенії вніс американський легіонер «титанів» Рональд Марч: 20 очок, шість підбирань.  

Єврокубок. 4-й раунд

Цедевіта Олімпія (Словенія) – Прометей (Україна) 83:90 (26:18, 19:29, 20:25, 18:18)

  • Після перемоги в Любляні Прометей піднявся на одну сходинку догори і наразі посідає п'ятий щабель.
  • В наступному матчі Єврокубку Прометей на формально домашньому паркеті у столиці Латвії Ризі, прийматиме Париж. Поєдинок заплановано на 1 листопада. Почтаок гри о 19:00.