«Його дуже важко відіграти рівно»: центровий Черкаських Мавп розповів про складність баблу Суперліги

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
574
0 голосів
«Його дуже важко відіграти рівно»: центровий Черкаських Мавп розповів про складність баблу Суперліги
Андрій Агафонов. Фото: ФБУ
За словами центрового Черкаських Мавп Андрія Агафонова, команди цього сезону Суперліги досить рівні, але серед претендентів на чемпіонство він виокремив Дніпро та київський Будівельник.

Один із найкращих гравців першого ігрового тижня Суперліги, центровий Черкаських Мавп Андрій Агафонов прокоментував стартовий відрізок чемпіонату. 

У першому баблі черкащани перемогли Рівне (82:71) та Політехніку-Галичина (67:55), а також поступилися Прикарпаттю-Говерла (68:74).

«Звичайно, хотілося пройти стартовий відрізок взагалі без поразок. Однак, напевно, цього ж прагнули і наші суперники. Бабл – така річ, що його дуже важко відіграти рівно. Можна виграти два перші матчі, але поступитися у заключному». 

Також Агафонов поділився своїми думками щодо рівня чемпіонату:

«Взагалі хочу сказати, що попереду на наших уболівальників чекає дуже багато напружених ігор з непередбачуваним результатом. Зараз у Суперлізі багато рівних за силою команд, і вже один цей фактор передбачає багато сюрпризів».

В контексті прийдешнього матчу з Дніпром 18 жовтня центровий також прокоментував чемпіонські амбіції одного з наступних суперників:

«Говорячи про кандидатів на чемпіонство, варто згадати ще й столичний Будівельник. Мені якраз трохи вдалося подивитися матч Дніпра та киян. Не скажу, що маю зараз повне уявлення про Дніпро». 

Наостанок у коментарі пресслужбі Федерації баскетболу України Агафонов розповів, що вже знає про дніпровську команду:

«Знаю, що команда зберегла свій склад та поповнилася двома кваліфікованими новачками. Ближче до гри обов'язково проведемо скаутинг суперника. Побачимо, наскільки змінилася його гра. Ну а потім виробимо стратегію як протистояти амбітному супернику».

  • За стартові три матчі чемпіонату центровий в середньому заробив 14.3 очка, 7.0 підбирання, 3.3 передачі, 2.0 блок-шота (РЕ 21.0)
  • Окрім Дніпра, у другому ігровому тижні Черкаські Мавпи 17 жовтня зіграють з Кривбасом.