«Було не дуже приємно сидіти в запасі Кінгз»: Лень чітко назвав завдання на новий сезон в НБА

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
392
0 голосів
«Було не дуже приємно сидіти в запасі Кінгз»: Лень чітко назвав завдання на новий сезон в НБА
Олексій Лень. Фото: НБА
Центровий національної збірної України та клубу НБА Сакраменто Кінгз Олексій Лень розповів про підготовку команди до нового сезону, а також оцінив власні перспективи у колективі.

Український центровий Сакраменто Кінгз Олексій Лень вважає, що у новому сезоні команда зможе покращити торішні результати в НБА. Проте він зазначив, що його непокоїть статус резервіста.

«Команда зіграна, склад майже не змінився, тренерський штаб залишився тим самим. Вважаю, що цього сезону ми наберемо оберти набагато швидше, ніж рік тому. В минулому сезоні мені було не дуже приємно сидіти в запасі. У кожного гравця є его».

Лень сподівається, що у новій кампанії зможе підвищити свій статус у Кінгз.

«Я відчуваю кращу комунікацію з усіма в команді. Для мене першочергове значення мають відносини й зв’язок з партнерами».

Наостанок українець повідомив задачі, які перед ними поставив тренер.

«Тренер все ясно сказав – боротьба за титул. Думаю, що в нас достатньо сил для цього. Команда зіграна, всі знають сильні та слабкі сторони своїх одноклубників. Ми розуміємо чого очікувати один від одного, краще спілкуємося і взаємодіємо на паркеті», – розповів Лень в інтерв’ю Sactown Sports.

  • Нагадаємо, що у минулому сезоні Лень провів за Кінгз 33 матчі, у яких в середньому перебував на майданчику 7,1 хвилини (1,9 очка у середньому за гру);
  • Кінгз зупинилися в 1/8 фіналу плей-оф НБА, поступившись Голден Стейт (100:120).