Огляд виступів українських баскетболістів за кордоном: перемоги Прометея, Обрадойро і інших команд

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
508
0 голосів
Огляд виступів українських баскетболістів за кордоном: перемоги Прометея, Обрадойро і інших команд
Олександр Липовий. Фото: ФБУ
Українські баскетболісти провели плідний відрізок у Європі. Цілий ряд наших спортсменів змогли гідно проявити себе на міжнародних майданчиках.

Українські баскетболісти показали непогані результати за кордоном.

  • Єврокубок. Прометей – Гамбург 97:77.

Найрезультативнішим з українців став В'ячеслав Бобров, який в дебютному матчі за Прометей в Єврокубку набрав 11 очок, зібрав чотири підбирання та віддав один асист.

Також 11 очок два підбирання та 4 результативні передачі в Іллі Сидорова. Сім очок та два підбирання заніс до свого активу Іван Ткаченко, Іссуф Санон відзначився трьома очками, одним підбиранням та двома асистами, а Олександр Липовий – одним очком, двома підбираннями та результативною передачею.

  • Чемпіонат Іспанії. Обрадойро – Більбао 77:78

Артем Пустовий відіграв 22 хвилини, набрав 13 очок (чотири з восьми двоочкові, п’ять з шести штрафні), зібрав сім підбирань, зробив одне перехоплення при двох втратах та трьох фолах.

  • Латвійсько-естонська ліга. Калев – Латвіяс Універсітетас 104:56

Розігруючий Калева Олександр Ковляр відіграв 20 хвилин, набрав 13 очок (п’ять з шести двоочкові, один з трьох триочкові, нуль з двох штрафні), зібрав три підбирання, зробив сім передач, зробив три перехоплення при одній втраті та одному фолі.

В складі суперника Ігор Сергєєв зіграв 17 хвилин, набрав два очка (один з чотирьох двоочкові, нуль з одного триочкові), зібрав вісім підбирань, віддав одну передачу, зробив одне перехоплення при двох втратах та трьох фолах.

  • Латвійсько-естонська ліга. ТалТех – Війсмі 96:59

Артем Ковальов за Віймсі за 22 хвилини оформивши дабл-дабл – набрав 16 очок (п’ять з десяти двоочкові, один з двох триочкові, три з чортирьох штрафні), зібрав 12 підбирань, зробив одне перехоплення, поставив два блок-шоти при чотирьох фолах і одній втраті.

  • Третя ліга Німеччини. Баварія-2 – Айнген 87:80

Десмод Йяму  (Баварія) відіграв 22 хвилини, набрав 13 очок (п’ять з шести двоочкові, три з чотирьох штрафні), зібрав чотири підбирання, зробив одне перехоплення, поставив один блок-шот при трьох фолах і одній втраті.

  • Молодіжний чемпіонат Франції. Монако – Діжон 89:80

Владислав Семерич за Монако відіграв 21 хвилину, набрав шість очок (два з чотирьох двоочкові, два з двох штрафні), зібрав шість підбирань, зробив одне перехоплення при двох втратах та одному фолі.