«Вважаю, що вгадали з ним»: президент БК Рівне назвав того, хто може стати MVP Суперліги цього сезону

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
456
0 голосів
«Вважаю, що вгадали з ним»: президент БК Рівне назвав того, хто може стати MVP Суперліги цього сезону
Сергій Ліщук. Фото: ФБУ
Президент БК Рівне Сергій Ліщук, попри дебют у Суперлізі, мріє про амбітні задачі – потрапляння в топ-4 чемпіонату. В цьому команді можуть допомогти американські легіонери, які вже набирають хід.

Президент дебютанта Суперліги – БК Рівне Сергій Ліщук поділився тим, як проходить адаптація американських легіонерів команди: Ілайджі Джойнера та Трентона Клейтона:

«У них ще йде період акліматизації, вони ще не показують свої найкращі можливості».

Окремо Ліщук зупинився на американському захиснику команди: 

«Але вже зараз можна сказати, що ми дуже вгадали з Джойнером – це гравець дійсно топового рівня. Я вважаю, якщо він буде гарно тренуватися і гарно себе проявляти – це може бути MVP чемпіонату».

Також президент БК Рівне розповів, як проходило запрошення легіонерів до команди:

«Клейтона ми вибрали буквально за тиждень до турніру в Луцьку. З Ілайджею нам пощастило. Ми дивилися його матчі, спілкувалися з агентом. Ми провели титанічну роботу, вважаю, що ми вгадали і вибрали того гравця, який нам дійсно допоможе».

Наостанок у програмі «Sportmix» телеканалу ITV Ліщук озвучив задачі для команди на сезон:

«Буде 6-8 команд приблизно однакового рівня, тому ми будемо боротися за першу четвірку. Але подивимося ще на комплектацію Будівельника та Дніпра. Там більш серйозні склади. Моє бажання – потрапити до топ-4. Все буде залежати від команди, адже склад у нас непоганий, можна вирішувати серйозні задачі».

  • БК Рівне вперше зіграє в Суперлізі. В 2001-2010 роках у вищому українському баскетбольному дивізіоні виступав рівненський БК-93 Пульсар.
  • Рівняни минулого сезону стали переможцями Вищої ліги, вигравши турнір за 1-4 місця та випередивши БК Кривбас.
  • Старт сезону в Суперлізі запланований на 6 жовтня матчем проти Старого Луцька.