Сассарі завдав Дніпру третьої поразки: чемпіон України провів четвертий поєдинок у Кубку Європи ФІБА

Аватар Артем Войцеховський Артем Войцеховський
31
0 голосів
Сассарі завдав Дніпру третьої поразки: чемпіон України провів четвертий поєдинок у Кубку Європи ФІБА
Гравці Дніпра. Фото: ФБУ
Найкраща команда нашої країни зіграла черговий матч групового раунду в четвертому за статусом клубному турнірі Старого Світу. Суперником Дніпра став італійський Сассарі.

Сьогодні, 22 жовтня, український Дніпро провів четвертий поєдинок в рамках групового етапу Кубку Європи ФІБА. Суперником нашої команди став італійський Сассарі, який вигравав четвертий за значенням єврокубок у 2019 році.

За підсумками попереднього чемпіонату Італії команда Фредеріко Пасквіні фінішувала десятою в регулярній першості і пролетіла повз плейоф. Це не заважає їй у цьому сезоні показувати 100-відсоткові результати на європейській арені. 

Підопічним Володимира Коваля не вдалося нав'язати боротьбу господарям паркету. Гості не спромоглися виграти бодай одну чверть. 

Кубок Європи ФІБА. 4-й тур.

Сассарі (Італія) – Дніпро (Україна) – 94:62 (28:17, 25:13, 25:17, 16:15).

22 жовтня. Сассарі. 

Читайте також: «Скапінцев обіцяв позбавити Пуха українського паспорту»: Максим Міхельсон – про кар’єру Українця в NBA

  • На груповій стадії команди зіграють з кожним з трьох суперників по групі двічі – по одній грі вдома і на виїзді. Переможці кожного квартету отримають путівку до другого групового раунду. До них приєднаються шість найкращих клубів, що посіли другі місця.
  • Дніпро після чотирьох матчів має в своєму доробку п'ять очок і посідає друге місце в групі D (одна перемога і три поразки). 
  • Наступну гру чемпіон України проведе вже 24 жовтня – теж проти Сассарі. Ця зустріч також пройде на майданчику італійців.