«Буде важливий для Осаки»: гравець збірної України підписав контракт з японським клубом

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
74
1 голос
«Буде важливий для Осаки»: гравець збірної України підписав контракт з японським клубом
Володимир Герун. Фотоколаж: БК Осака Евесса
Центровий національної збірної України Володимир Герун продовжить виступати у Японії. Українець уклав офіційний контракт з клубом Осака Евесса.

Володимир Герун ще як мінімум на один сезон залишиться грати у Японії. Українець, який минулорічну кампанію захищав кольори Сендая, уклав трудову угоду з іншим клубом із країни сонця, що сходить Осакою Евесса. Про це повідомила пресслужба нового БК нашого співвітчизника.

«Радий стати частиною чудової команди під назвою Осака Евесса і мати можливість зробити свій внесок в її майбутні успіхи. Я з нетерпінням чекаю можливості грати перед усіма вболівальниками та фанатами, і обіцяю робити все можливе в кожній грі», – сказав  Герун.

Прокоментували початок співпраці з Геруном і офіційні представники Осака Евесса.

«На додаток до його потужної здатності підбирати, він також дуже добре переміщується на майданчику. Ми відчували, що гравець, чия відданість команді не відображається в його цифрах, буде важливий для Осаки в новому сезоні, тому ми зробили йому пропозицію», –  розказав генеральний директор Осака Евесса Шота Конно.

  • У сезоні 2023/24 Володимир Герун у складі Сендая, середньому набирав по 11,9 очка, робив 12 підбирань та виконував 2,4 асиста у 60 матчах.
  • Минулого сезону Осака Евесса посіла сьоме місце з восьми у Західній конференції і не пробилась до плей-оф.