Українець зіграв проти Барселони: результат матчу та статистика гравця нашої збірної

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
319
2 голоси
Українець зіграв проти Барселони: результат матчу та статистика гравця нашої збірної
Артем Пустовий. Фото: Google
У 27 турі регулярного чемпіонату іспанської ліги АКБ Обрадойро, кольори якого захищає українець Артем Пустовий, ледь не переграв одного з фаворитів першості Барселону (84:89).

Матч 27-го туру чемпіонату Іспанії з баскетболу проти Барселони для центрового Обрадойро Артема Пустового був з особливим підтекстом: українець грав за каталонців з 2018 по 2021 рік. 

Однак, переграти Барсу Пустовому та компанії не вийшло. Все вирішилося в четвертій чверті гри, яку більш маститі гравці гостей на чолі з Ніколасом Лапровіттолою та Яном Весели виграли з різницею у 11 пунктів, а сам матч в шість.

Артем Пустовий у цьому поєдинку набрав десять очок: 4/6 двоочкові, 2/4 з лінії штрафних, зробив шість підбирань, віддав одну  результативну передачу та поставив один блок-шот за 23 хвилини ігрового часу. 

Також український центровий чотири рази порушив правила. Показник плюс-мінус склав – мінус три.

Ще один наш співвітчизник, захисник Олександр Ковляр, який також перебуває на контракті в Обрадойро, гру пропускав через травму.

Чемпіонат Іспанії з баскетболу. 27-й тур.

Обрадойро – Барселона – 84:89 (15:25, 29:21, 24:16, 16:27)

  • У наступному турі регулярного чемпіонату Обрадойро на виїзді зіграє проти Сарагоси. Поєдинок заплановано на 6 квітня. Початок гри о 18:00.
  • На Барселону в 28-ту турі чекає побачення з Реалом. Баскетбольне ель-класіко буде зіграно 7 квітня. Гра розпочнеться о 19:30.