«У нас захворіло пів команди»: тренер Дніпра прокоментував перемогу над Політехнікою-Галичиною

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
105
0 голосів
«У нас захворіло пів команди»: тренер Дніпра прокоментував перемогу над Політехнікою-Галичиною
Володимир Коваль, фото: Google
Головний тренер Дніпра Володимир Коваль прокоментував перемогу над Політехнікою-Галичиною (97:53) у першому матчі серії плей-оф Суперліги України.

Володимир Коваль прокоментував перемогу Дніпра над Політехнікою-Галичиною. Дніпро здобув перемогу у першому матчі серії плей-оф Суперліги.

«У нас захворіло пів команди, ми тренувалися три дні вшістьох. Це вибило нас, ми не напрацювали те, що хотіли напрацювати. Але я вдячний хлопцям, які перехворіли, і вийшли сьогодні грати. Ще два дні назад у них була температура, але вони грали, дякую їм за це, бажаю швидкого одужання тим, хто зараз ще хворіє.

Дякую вболівальникам, через тривогу тричі зупиняли гру, дякую тим, котрі дочекалися в залі, котрі дивляться нас по телевізору та вболівають за нас. І дякую ЗСУ за те, що ми в такий час граємо і виконуємо свою улюблену працю», - сказав Коваль в коментарі для ФБУ.

  • У заявці Дніпра був відсутній Іван Колдомасов, а також не зіграли жодної секунди, хоч і були в заявці, Микола Вільховецький, Кирило Натяжко, Євген Сорочан і Олександр Тарасенко. 
  • Дніпро здобув перемогу з рахунком 97:53 та повів у серії – 1:0.