Лень за 11 хвилин не допоміг Сакраменто уникнути сорому в НБА: команда українця зазнала нищівної поразки

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
45
1 голос
Лень за 11 хвилин не допоміг Сакраменто уникнути сорому в НБА: команда українця зазнала нищівної поразки
Олексій Лень. Фото: Google
В ніч на 27 березня в Національній баскетбольній асоціації відбулося чотири поєдинки, зокрема і матч Сакраменто – Даллас, участь в якому прийняв український центровий Кінгз Олексій Лень.

Сакраменто зазнав однієї з найбільш ганебних поразок в поточному регулярному чемпіонаті. Кінгз зовсім не по-королівськи присоромив Даллас, який розтрощив каліфорнійців на їх паркеті з різницею у 36 очок!

Найбільший вклад у перемогу Меверікс зробив їх лідер, словенець Лука Дончіч, який записав до свого активу дабл-дабл: 28 очок та 11 підбирань.

Український центровий Сакраменто Олексій Лень у звітному поєдинку провів на майданчику 11 хвилин та 14 секунд, встигнувши закинути п’ять очок, зробити три підбирання та виконати одну передачу.

Сакраменто – Даллас 96:132 (28:31, 25:27, 23:38, 20:36)

  • Сакраменто після 72 матчів регулярного чемпіонату тримається у зоні плей-оф – на восьмій сходинці Західної конференцій.
  • У наступному матчі регулярного чемпіонату Кінгз вдома знову поміряються силами з Далласом. Поєдинок заплановано на 30 березня. Початок гри о 04:00 закиївським часом.