Прометей вилетів із Єврокубка: український клуб програв Бургу та не зміг вийти до фіналу чотирьох

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
183
2 голоси
Прометей вилетів із Єврокубка: український клуб програв Бургу та не зміг вийти до фіналу чотирьох
Онджей Балвін. Фото: БК Прометей
Єдиний представник України у Єврокубку Прометей припинив свою участь у цьому турнірі на стадії 1/4 фіналу, програвши потужному Бургу з Франції (95:82).

Билися, як справжні леви, але створити сенсацію не зуміли. 

До початку гри у Бург-ан-Бресс проти місцевого Бургу український Прометей вважали відвертим андердогом, але команда Ронена Гінзбурга програла першу половину гри лише з різницею в одне очко.

Однак, у третьому періоді французи просто розшматували «титанів», у яких геть розклеїлась гра. Перевагу Бурга після третьої чверті вже вимірювалася 22-ма пунктами.

І як не старався Онджей Балвін, який у підсумку став найрезультативнішим гравцем матчу (дабл-дабл: 19 очок та 14 підбирань), Рональд Марч, Калеб Агада, Ді Джей Кеннеді та компанія, але відіграти таку різницю у заключні десять хвилин їм не вдалося.

Єврокубок. 1/4 фіналу

Бург (Франція) – Прометей (Україна) 95:82 (17:16, 28:28, 34:13, 16:25)

  • Після вильоту з Єврокубка Прометей продовжить грати у регулярному чемпіонату латвійсько-естонської баскетбольної ліги, чинним чемпіоном якої є.
  • У наступному матчі ЛЕБЛ команда Ронена Гінзбурга на формально домашньому паркеті у Ризі прийматиме Кейлу. Гра відбудеться 17 березня. Початок матчу о 15:00.