Відбувся матч 1/4 фіналу Кубка України з баскетболу: хто склав компанію Прометею та Київ-Баскету у Фіналі чотирьох

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
116
0 голосів
Відбувся матч 1/4 фіналу Кубка України з баскетболу: хто склав компанію Прометею та Київ-Баскету у Фіналі чотирьох
Старий Луцьк. Фото: ФБУ
Відбувся чвертьфінальний поєдинок Кубка України з баскетболу – Старий Луцьк обіграв Прикарпаття-Говерла та вийшов до Фіналу чотирьох, приєднавшись до Прометею та Київ-Баскету.

1 березня відбувся поєдинок 1/4 фіналу Кубка України. Старий Луцьк пробився до Фіналу чотирьох, обігравши в чвертьфіналі Прикарпаття-Говерлу з рахунком 69:64.

Команди продемонстрували дуже рівну гру, завершивши з нічийним результатом першу та другу чверті. Але після великої перерви перевагою заволоділи гості, які змогли втримати її з середини третьої чверті до фінальної сирени.

Говерла намагалася повернутися в клатчі, але команда Дмитра Чайковського довела матч до перемоги.

Найрезультативнішим гравцем матчу став представник волинян Маркіз Джексон, який набрав 21 очко та п'ять підбирань.

На попередній стадії Старий Луцьк здолав Запоріжжя (84:83). Луцький клуб став третім учасником Фіналу чотирьох, приєднавшись до Прометея та Київ-Баскета. Жеребкування проведуть 3 березня.

Старий Луцьк – Прикарпаття-Говерла – 69:64 (17:17, 16:16, 18:16, 18:15)

  • Матчі першого етапу Кубка України проходять з 17 лютого по 3 березня. Чотири переможці вийдуть до Фіналу чотирьох Кубку України, який заплановано на 9-10 березня.
  • Ще на одне місце у Фіналу чотирьох претендує чотири команди: Дніпро, БІПА, Черкаські Мавпи та Кривбас зіграють у сітці А.