Збірна України втратила форварда перед відбірковими матчами на Євро: гравець зазнав травми у чемпіонаті

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
714
1 голос
Збірна України втратила форварда перед відбірковими матчами на Євро: гравець зазнав травми у чемпіонаті
Володимир Конєв. Фото: Google
Один з лідерів Дніпра, форвард Володимир Конєв, зазнав травми та не допоможе національній збірній України у стартових матчах відбору на Євробаскет-2025.

Найцінніший гравець (MVP) минулого сезону української Суперліги Володимир Конєв вимушено пропустить матчі відбору на Євробаскет-2025.

Форвард зазнав травми ноги 9 лютого у матчі Суперліги між Дніпром та Прикарпаття-Говерлою (82:53) . Після детального медичного обстеження було встановлено, що у Конєва частковий надрив привідного мʼяза стегна.

На відновлення від цього пошкодження Володимиру орієнтовно потрібно близько трьох тижнів. Таким чином, форвард точно не поїде до Риги на збір національної збірної України, яка розпочинає підготовку до матчів кваліфікації на Євробаскет-2025. Невтішну новину повідомила пресслужба БК Дніпро.

Нагадаємо, що збірна України стартує у відборі на Євробаскет двома матчами у лютому: 

22-го числа синьо-жовті зіграють проти Словенії на виїзді, а 25-го проти Португалії на номінально домашньому паркеті в столиці Латвії Ризі.

  • 34-річний Володимир Конєв востаннє грав за збірну України у лютому 2023 року: набрав вісім очок у поєдинку відбору на ЧС-2023 проти Нідерландів (72:56).
  • В останніх матчах української команди, які відбулись у серпні минулого року у межах попередньої олімпійської кваліфікації, форвард участі не приймав.