Гравець збірної України став найрезультативнішим у матчі чемпіонату Іспанії: статистика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
466
0 голосів
Гравець збірної України став найрезультативнішим у матчі чемпіонату Іспанії: статистика
Артем Пустовий. Фото: Google
Український центровий Артем Пустовий, який виступає у складі іспанського баскетбольного клубу Обрадойро став найрезультативнішим гравцем матчу проти БК Унікаха (78:90).

Наші співвітчизники демонструють результативні виступи в Іспанії не тільки з футбольним м’ячом, як це цього сезону робить форвард Жирони Артем Довбик – 14 голів та п’ять асистів у Прімері.

Так, центровий Обрадойро Артем Пустовий у грі чемпіонату Іспанії проти БК Унікаха набрав 18 очок. Також українець записав до свого активу шість підбирань та три передачі за 26:41 хвилин проведених на баскетбольному майданчику.

Також у складі галісійців грає Олександр Ковляр. У цій грі захисник записав до свого активу вісім очок, чотири підбирання та одну передачу.

Здобутки українців не допомогли їхній команді уникнути поразки. Якщо у першій чверті Обрадойро зумів перемогти, а у другій досягти нічиєї, то у двох заключних періодах Унікаха була сильнішою.

Чемпіонат Іспанії, 22 раунд

Обрадойро – Унікаха – 78:90 (18:16, 18:18, 22:31, 20:25)  

  • Обрадойро займає 12 позицію у чемпіонаті Іспанії з 12 балами в активі. БК Унікаха лідирує у місцевій першості – 36 пунктів.
  • Наступну гру команда українці зіграє проти Баскет Жирони 3 березня.