Теніс

«Не можна боротися 31 танками Abrams проти 500 радянських»: Долгополов розкритикував допомогу України від США

Руслан Мороз
Переглядів 474
0 голосів
Олександр Долгополов, фото з відкритих джерел
Колишній український тенісист Олександр Долгополов вважає, що країна отримує недостатньо західного озброєння для війни проти Росії.

Колишній український тенісист Олександр Долгополов вважає, що країна отримує недостатньо західного озброєння для війни проти Росії.

«Короткі факти – роzzія має перевагу в більшості видів озброєнь та людях, запланований військовий бюджет на 2024 рік – 109 мільярдів доларів. Якщо ми не отримаємо принаймні вдвічі більше сучасної зброї – значить ви не хочете, щоб ми перемогли. Проста математика. Кількість має значення.

Велике питання, чому у США 3700 невикористовуваних танків Abrams, а нам передали 31. Не можна боротися 31 танками Abrams проти 500 старих радянських, їх просто не вистачить. Я впевнений, що будь-який високопосадовець знає, що нам потрібно для перемоги та скільки, але поки що у нас цього немає», – написав Долгополов у своєму твіттері. 

  • Долгополов після початку повномасштабної війни повернувся до Києва і вступив до лав територіальної оборони. Також він займався волонтерством.
  • Олександр також проходив службу у Збройних Силах України.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн