Теніс

Крутих і Сачко виграли челенджер в Італії, зробивши камбек: результат нервового фіналу українців

Андрій Піскун
Переглядів 38
1 голос
Сачко і Крутих. Колаж: sport-express.ua
Українські тенісисти Олексій Крутих та Віталій Сачко вибороли черговий трофей у парному розряді на турнірі серії ATP Challenger, який відбувся на хардовому покритті в Ольбії, Італія.

У вирішальному поєдинку українці продемонстрували високий рівень гри та відмінну командну взаємодію, перемігши іспансько-австрійський дует Іньїго Сервантеса та Давида Піхлера.

Фінальний матч видався напруженим та тривав 1 годину і 21 хвилину, проте українські спортсмени зуміли здолати суперників у трьох сетах. Попри втрату першого сету з рахунком 4:6, Крутих і Сачко впевнено взяли реванш у другому – 6:1, а в супер тай-брейку довели свою перевагу, завершивши матч з підсумковим рахунком [10:5].

ATP челенджер Ольбія. Пари. Хард. Фінал

Олексій Крутих (Україна) / Віталій Сачко (Україна) – Іньїго Сервантес (Іспанія) / Давид Піхлер (Австрія) – 4:6, 6:1, [10:5]

  • Для Віталія Сачка це вже сьомий парний титул у рамках челенджерів і другий у поточному сезоні. Раніше, у вересні 2023 року, він разом із Мілошем Каролем тріумфував на турнірі в Тульні, Австрія.
  • Олексій Крутих також має значний досвід перемог на турнірах цієї серії. Ольбія стала його третім челенджером у парному розряді, але ця перемога особливо важлива, оскільки вона стала для Крутих першою з листопада 2022 року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн