Інші

«Суркіс казав тебе звільнити»: шокуючі подробиці відходу працівника з Динамо

Євген Чепур
Переглядів 470
0 голосів
Сергій Федорів. Фото: особистий архів Федоріва
Колишній фотограф київського Динамо Сергій Федорів розповів, як звільнявся зі скандалом зі штату столичного гранду та про конфлікт з Андрієм Лукацьким і Андрієм Шаховим.

Сергій Федорів не перший рік працював фотографом у Динамо, але його не влаштовувала заробітна платня, яку він отримував, тому чоловік вирішив піти на конфлікт.

«Мене так дістали, що я свідомо йшов на конфлікт і робив усе лише за формальним протоколом, без ініціативи. 

Начальник фотослужби, який нами керував, уже півтора роки сидів у Європі і не збирався звідти дупу підіймати. Вважалося, що в Динамо три фотографи – я, Оксана Васільєва і цей Андрій Лукацький».

Фотограф розповів цікаві подробиці про гуманітарну допомогу від Динамо.

«Присилає цей Андрій дату і місце зйомки: десята ранку, стадіон імені Лобановського, передача типу гуманітарки. Про цю гуманітарку – окрема тема. 

Там показуха суцільна, не хочу матюкатися. У цей же день грає юнацька команда на базі, а напередодні були ще якісь зйомки. Я приїжджаю, а нічого нема».

Виявилося, що Федоріву потрібно було їхати на базу киян, а працівниця фонду Суркісів все переплутала.

«А можеш взяти таксі і поїхати на базу?» – «Яке таксі, якщо я майже вдома?». Виявляється, якась дівчинка із фонду Суркісів усе переплутала. Сама написала: «Вибачайте, я винна. Може, ще встигнете».

Винним у цій ситуації вирішили зробити саме Федоріва.

«Ходить цей Шахов-молодший і бубонить: «Ти не правий, ти не правий». А згодом дзвонить Лукацький: «Суркіс казав тебе звільнити». 

Він, Шахов і Радуцький повідомили Суркісу, що я «навідріз відмовився їхати на зйомку». Нормально? Хіба Радуцький зізнається президенту, що це його дівчинка помилилась? Ні, звісно».

Фотограф впевнений, що його підставили свідомо Лукацький та Шахов.

«Мене підставили (дівчинка зробила це ненавмисно), а ті два клоуни Шахов і Лукацький – спеціально. Лукацький каже: «Радуцький написав «служебку», що тебе звільняють». Приходжу у відділ кадрів: «Дайте мені «служебку» – писатиму офіційне спростування». – «У нас нема». Поки чекаю, дай, думаю, зайду на Динамо ТВ».

Федорів заявив, що один з «аргументів» проти нього звучав, як відмова їхати закордон.

«Один із «аргументів», який був у тій «служебці» – що я відмовився їхати на збори в Туреччину. Звертаю увагу: за Законом мені не можна покидати територію України.

Те, що вони можуть зробити дозвіл через якихось своїх людей у міністерстві, – це до сраки. Бо я – позаштатний працівник ЗСУ, маю доступ до державної таємниці», — сказав Федорів у коментарі для Футбол24

  • Федорів працював у Динамо з 2017 року.
  • Також фотограф є автором книги у жанрі фантастики.
  • У даний час працевлаштований у ЗСУ.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн