Інші

«Завдання – привезти кришталевий глобус в Україну»: рекордсменка прокоментувала історичне досягнення з біг-ейру

Дмитро Вєнков
Переглядів 173
0 голосів
Катерина Коцар. Фото: Інстаграм
Українська фристайлістка Катерина Коцар прокоментувала свій вдалий виступ на першому етапі Кубка світу з біг-ейру сезону 2023/2024. Спортсмена змогла посісти п’яте місце, покращивши на одну позицію особистий рекорд.

Фристайлістка Катерина Коцар висловилася з приводу свого п’ятого місця на першому етапі Кубка світу з біг-ейру сезону 2023/2024, що проходив у швейцарському Курі.

Українка змогла не лише на одну позицію покращити особистий рекорд, а й ще посісти найвище місце в історії країни.

«Як вдається досягати успіху? Перше – це робота, робота, робота. Друге – досвід, який в мене все ж таки з кожним роком все збільшується. Третє – це психологічні фактори. За останні два роки життя в Україні показало, що є важливіші речі за змагання, тому мозок автоматично перестав нервуватися».

Коцар також назвала завдання максимум на новий сезон.

«Виграти Кубок світу, всі його етапи й нарешті привезти кришталевий глобус в Україну. Це мрія, але колись, маю надію, вона стане реальністю», – цитує спортсменку Суспільне Спорт.

  • Наступний етап Кубка світу з біг-ейру відбудеться у Китаї з 1 до 2 грудня;
  • Загалом у сезоні 2023/24 заплановано чотири етапи Кубка світу – після Пекіну змагання прийматиме Копер Маунтен (США, 13-16 грудня) та Тінь (Франція, 13-16 березня 2024 року).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн