Інші

Тріумф Підгайної і Коваля: українські танцюристи на льоду виграли золото у Будапешті

Віктор Глухенький
Переглядів 481
0 голосів
Ірина Підгайна та Артем Коваль. Фото: НОК
Українські фігуристи Ірина Підгайна та Артем Коваль здобули золоті медалі на юніорських змаганнях у танцях на льоду на «Budapest Trophy». Наші спортсмени показали свій найкращий результат в сезоні.

Перемогою українського дуету у складі Ірини Підгайної та Артема Коваля завершилися юніорські змагання у танцях на льоду на турнірі «Budapest Trophy» з фігурного катання, який відбувся цього вікенду у столиці Угорщини Будапешті.

Після першого дня змагань підопічні Галини Чурілової та Олени Онищенко посідали друге місце, програючи близько бала представникам Польщі Софії Довгаль та Віктору Кулеші, але у довільному танці зуміли показати свій найкращий результат в сезоні - 89,51, набрали у підсумку 141.44 і на 8,84 бала випередили найближчих суперників.

Це друге золото для Ірини Підгайної та Артема Коваля, яке вони вибороли в Будапешті. Три тижні тому український танцювальний дуету виборов у столиці Угорщини золото на етапі юніорської серії Гран-прі.

  • Дебютне золото юніорського Гран-прі-2023/24 у танцях на льоду Україна здобула у вересні. Переможцями етапу в Стамбулі стали Марія Пінчук та Микита Погорєлов.
  • Першу медаль на турнірі у Будапешті Україна здобула у п'ятницю, 22 вересня. Срібні нагороди у змаганнях спортивних пар виграли Віолетта Сєрова та Іван Хобта.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн