Інші

«Надзвичайно погана новина для всіх нас»: каратистка Терлюга розкритикувала рішення оргкомітету Олімпіади

Дмитро Вєнков
Переглядів 797
0 голосів
Анжеліка Терлюга. Фото: Інстаграм
Українська каратистка Анжеліка Терлюга висловила розчарування тим, що її вид спорту виключили зі списку на Олімпійські ігри-2028, що пройдуть у Лос-Анджелесі (США).

Українка Анжеліка Терлюга розкритикувала рішення оргкомітету виключити карате зі списку олімпійських видів спорту на Ігри-2028.

«Я намагаюся відійти від останніх новин у світі карате. Карате остаточно не буде брати участі в Олімпійських іграх-2028 у Лос-Анджелесі. Надзвичайно погана новина для всіх нас. Мені дуже прикро за покоління, яке не відчує що таке Олімпійські ігри!».

Терлюга не поділяє думку критиків, які вважають карате пересічним видом спорту.

«Тут зраділи всі мої улюблені коментатори: «Та що це за карате?!», «Та чого воно кричить?!», «Ой, треба її в клітку запхати й подивитись що там зможе!», «Що за танці?!», «Чого стрибає як заєць?!» і ще багато чого цікавого…  Ну радійте далі!».

Однак спортсменка вірить, що через деякий час її улюблений вид спорту може повернутися до категорії олімпійських.

«Не здавайтесь! Треба зробити все можливе і неможливе, щоб знову повернутись у світ олімпійських видів спорту», – написала Терлюга на своїй сторінці в Інстаграмі.

  • Нагадаємо, що Терлюга брала участь в Олімпійських іграх 2020 року, що проходили у китайському Токіо. Там вона здобула срібло у ваговій категорії до 55 кг;
  • Карате не увійшло й до програми Ігор-2024 у Парижі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн