Інші

Магучіх заявила, що колись хотіла піти з легкої атлетики: олімпійська чемпіонка розповіла про своє хобі

Дмитро Чорнобай
Переглядів 510
2 голоси
Ярослава Магучіх. Фото: Google
Українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх розповіла про те, що у дитинстві захоплювалася музикою та малюванням, тому думала над тим, щоб піти з легкої атлетики.

Олімпійська чемпіонка Ігор-2024 зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх розповіла, як в дитинстві могла покинути легку атлетику:

«Без моїх нинішніх тренерів мене могло не бути в легкій атлетиці. Коли була маленька, то ходила до музичної школи два роки і хотіла вже кидати легку атлетику. Але в цей момент з'явилася тренерка Тетяна Володимирівна Степанова, і я зрозуміла, що спорт приваблює мене більше.

Ми все пробували – біг з бар'єрами, інші варіанти. І в 13-14 років мені подобалася висота, мені подобалося стрибати, тому вирішили – стрибки. Крім музики та спорту я ще малюванням займалася. Але мені посидючості не вистачало, я була активною», – сказала Магучіх в коменатрі для «Ми - Україна».

  • Нагадаємо, що влітку Ярослава Магучіх виграла усі можливі турніри – Олімпійські Ігри, чемпіонат Європи, кожен етап Діамантової ліги, в якому брала участь і фінал.
  • Зазначимо, що на етапі в Парижі українська стрибунка встановила світовий рекорд – 2.10 м.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн