Інші

«Дуже відповідальна гра, це плей-оф»: тренер збірної України – про матч з Нідерландами в 1/8 фіналу ЧС з футзалу

Дмитро Чорнобай
Переглядів 699
0 голосів
Олександр Косенко. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко поділився очікуваннями від поєдинку проти Нідерландів в рамках 1/8 фіналу чемпіонату світу.

У вівторок, 24 вересня, збірна України з футзалу проведе поєдинок 1/8 фіналу ЧС-2024 з футзалу проти команди Нідерландів.

Головний тренер українців Олександр Косенко поділився очікуваннями від матчу:

«Це сильна команда, складена здебільшого з гравців арабського походження. Технічна, міцна команда, добре грають з м'ячем, комбінують. Але є в них і слабкі місця, які ми намагатимемося використати. Так, добре їх знаємо, тричі за останні два роки з ними грали, але й вони добре нас знають. Жодних сюрпризів не буде.

Я не думаю, що буде якийсь зайвий тиск. Так, дуже відповідальна гра, матч плейоф, де вже можна програвати. Тож у цьому плані може й буде якесь додаткове хвилювання, але я думаю, що все одно такого тиску вже не буде. Команди проявлять свої найкращі якості», – заявив Косенко для Суспільне Спорт.

  • Зазначимо, що у разі перемоги над Нідерландами збірна України зіграє в чвертьфіналі проти переможця пари Іспанія – Венесуела.
  • Нагадаємо, що фінальний поєдинок чемпіонату світу з футзалу відбудеться 6 жовтня.
  • Найкращим результатом збірної України на світових першостях є четверте місце у 1996 році.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн