Інші

«Вона так гарно мене збила та досягнула своєї мети»: Ус прокоментувала результат чвертьфіналу Олімпіади у каяк-кросі

Дмитро Чорнобай
Переглядів 473
0 голосів
Вікторія Ус. Фото: Google
Українська веслувальниця Вікторія Ус прокоментувала свій виліт на стадії чвертьфіналу Олімпійських Ігор у Парижі у каяк-кросі, де вона стала третьою у своєму заїзді.

Вікторія Ус вилетіла на стадії чвертьфіналу Олімпійських Ігор у Парижі у каяк-кросі. Українська веслувальниця стала третьою у своєму заїзді.

Українка прокоментувала свій результат у чвертьфіналі Олімпіади у каяк-кросі:

«У самому кінці не вийшло утриматися, бразилійка так гарно мене збила та досягнула своєї мети. А я дуже розслабилася, виходить. Звісно, тактика, щоб зашкодити, щоб зробити конкурентці якомога незручніше, а потім шукати собі варіанти. Старт був хороший, гонка була непоганою, але в кінці не вистачило.

Я не очікувала, що вона настільки атакуватиме у кінці, можна було піти вперед більше, можна було продумати. Але вже кінець гонки, дуже важко. Сили були, але у голові трішки тактики не вистачило у плані того, щоб зорієнтуватися», – сказала Ус в коментарі для Суспільне Спорт.

  • Вікторія Ус двічі входила до топ-8 веслувальниць Олімпіади-2020: восьме місце в байдарці-одиночці, сьоме – у каное-одиночці.
  • Українка є семиразовою призеркою етапів Кубка світу зі слалому на байдарках, каное та каяк-кросу та чемпіонкою Європейських ігор-2023 з каяк-кросу.

 

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн