Хокей

У збірній України відбулися зміни після розгромного матчу: команду залишили два гравця і чотири приєдналися

Віктор Глухенький
Переглядів 4080
3 голоси
Тренування збірної України. Фото: ФХУ
До складу національної збірної України приєдналося чотири гравці, двох виконавців після розгрому Дунайвароша (4:0) Дмитро Христич попросив залишити команду.

Національна збірна України з хокею на льоду продовжує підготовку до фіналу відбору на Олімпіаду-2026, а головний тренер синьо-жовтої дружини Дмитро Христич визначає оптимальний склад.

За інформацією пресслужби ФХУ, напередодні табір збірної поповнили чотири гравці, але при цьому двоє виконавців його залишили.

До складу збірної, яка проводить збір в Угорщині, приєдналися захисники Артур Чолач та Іван Сисак, а також форварди Ілля Коренчук та Віталій Андрейків.

Натомість після товариського матчу з Дунайварошем (4:0) розташування збірної залишили захисник Микита Полоницький та форвард Денис Гончаренко. 

Також відомо, що найближчими днями до збірної мають приєднатися ще й Ігор Мережко, Олександр Пересунько, Данило Трахт, Станіслав Садовіков та Євген Фадєєв.

  • У фінальній кваліфікації на Олімпіаду-2026 команда Дмитра Христича з 29 серпня до 1 вересня зіграє проти Франції, Латвії та Словенії.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн