Футбол

Колишній головний тренер Металіста 1925 розкрив правду про власника клубу: він сказав все, що думає

Дмитро Вєнков
Переглядів 1637
3 голоси
Володимир Носов. Фото: ФК Металіст 1925
Колишній в.о. головного тренера Металіста 1925 Олег Голодюк, який нині працює старшим тренером Карпат U-19, висловився про нового власника харківського клубу Володимира Носова.

Старший тренер Карпат U-19 Олег Голодюк, який раніше очолював Металіст 1925, в інтерв’ю сайту «Український футбол» поділився думками про президента харківського клубу і засновника криптовалютної біржі WhiteBIT – Володимира Носова.

За словами тренера, він мав мінімальний контакт із бізнесменом.

«Ми близько не знайомі. Оскільки Носов не перебуває в Україні, ми одного разу всією командою поспілкувалися із ним по відеозв’язку. Це було коротке знайомство, під час якого він підтримав команду».

При цьому Голодюк підкреслив, що побачив щиру зацікавленість Носова в клубі.

«Я побачив, що, пропри свої неймовірні фінансові можливості, людина він дуже проста. Також однозначно можу сказати, що Носов щиро переживає за команду. Для цього не це просто іграшка».

Спеціаліст висловив респект інвестору за вклад в український футбол.

«Дуже добре, що в українському футболі взагалі з’являються такі люди, які готові вкладати неймовірні кошти, навіть попри відсутність результату. За це можна тільки подякували».

Наостанок Голодюк відповів, чи буде Металіст 1925 успішним з Носовим.

«Якщо Носов не розчарується в цьому проєкті та продовжить його підтримувати на такому самому рівні, то рано чи пізно в цієї команди все вийде. На Металіст 1925 можуть чекати великі перспективи».

  • Нагадаємо, що Носов прийняв Металіст 1925 в серпні минулого року. За підсумками кампанії 2023/24  команда з останнього місця покинула УПЛ;
  • Надалі харків’яни не зуміли скористатися шансом повернутися до еліти, програвши в півфіналі «Турніру чотирьох» Лівому Берегу (1:1, пен. 4:5);
  • Нині Металіст 1925 посідає п’яте місце в таблиці групи B Першої ліги, набравши 17 очок в 11 поєдинках;
  • З жовтня 2022 по листопад 2023 рр. Голодюк працював в клубі асистентом Едмара, а листопада по грудень 2023-го вже самостійно очолював колектив.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн