Футбол

«Вкрав у дітей карточку на 50 євро»: ексдружина Тимощука згадала ганебний вчинок колишнього капітана збірної

Дмитро Вєнков
Переглядів 390
2 голоси
Анатолій Тимощук. Фото: ФК Зеніт
Колишня дружина Анатолія Тимощука – Надія Навроцька – розповіла про дуже дивну дріб’язковість колишнього капітана національної збірної України.

Ексдружина Анатолія Тимощука – Надія Навроцька – в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua розповіла про ганебний вчинок чоловіка, який стався у їхній сім’ї.

Це була звична побутова ситуація.

«У німецькому будинку, де ми жили, у телевізорі був тюнер, куди вставлялася спеціальна картка і можна було дивитися українські канали. Вона коштувала десь 50 євро. У той час у нас ще не було телевізора з YouTube. Так от. Я завжди її вставляла, щоб дітки дивилися українські мультики».

В підсумку виявилося, що Тимощук забрав картку з собою в Росію.

«Якось няня включає дітям телевізор, а українських каналів нема! Дивимося – картка зникла. Я Тимощука за руку не ловила, але, окрім нього, ніхто не міг її витягнути. Коли він навідував доньок, то забрав картку з собою в Пітер, щоб дивитися футбол. Навіть у дітей ту нещасну карточку вкрав!».

  • Нагадаємо, що Тимощук грав за німецьку Баварію з 2009 по 2013 рр. (132 матчі, шість голів, шість асистів);
  • Нині він попри повномасштабне вторгнення країни-агресора до своєї батьківщини, продовжує працювати асистентом головного тренера Зеніту.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн