Футбол

«Від кого вона завагітніла – від Вороніна чи Тимощука?»: ексдружина капітана збірної розповіла про його пасію

Дмитро Вєнков
Переглядів 1750
2 голоси
Анатолій Тимощук і Анастасія Клімова, фото: Instagram
Колишня дружина Анатолія Тимощука – Надія Навроцька – поділилася резонансними деталями його знайомства з новою коханою жінкою з Росії – Анастасією Клімовою.

Ексдружина Анатолія Тимощука Надія Навроцька в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua розповіла про Анастасію Клімову, з якою колишній капітан національної збірної України нині живе в Санкт-Петербурзі.

«Цю шлюху до нього приклеїли одразу, як ми приїхали в Пітер. На той момент вона тусувалася з шеф-кухарем «Пекельної кухні» Арамом Мнацакановим і з російським бізнесменом Вороніним, який подарував їй Бентлі. Остання її донька у 2007 році була записана саме на Вороніна».

Навроцька має сумніви, від кого саме завагітніла пасія Тимощука.

«Вона завагітніла майже одразу після того, як ми приїхали. Для мене питання від кого – від Вороніна, Арама чи Тимощука».

Також колишня дружина Тимощука згадала, яку книгу той одного разу приніс додому за рекомендацією Клімової.

«Одного разу Толік, який ніколи у житті не читав, приніс додому книгу психіатра Карла Густава Юнга. У мене шок, адже Тимощук навіть контракти свої не читав. Він мені каже: «Це я тобі приніс почитати». – «Звідки ти взагалі взяв цю книгу?». – «Та знайомі дали».

Жінка також переказала одне з листувань Тимощука з Клімовою, яка, на її думку, була спеціально приставлено до нього з боку ФСБ.

«До мене потрапила її переписка ще з трьома чоловіками. Вона з ними спілкувалася в один час з Толіком, але кожному писала в різному стилі. Тимощуку писала більше з магічним мисленням: «Посилаю тєбє ангєла, чтоби он тєбя обєрєгал». Така брєдятіна! Вона всіх цих чоловіків тримала в обоймі».

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення Тимощук не покинув країну-агресора та продовжує працює асистентом головного тренера Зеніту. За мовчання УАФ позбавила Тимощука всіх регалій і нагород, а також тренерської ліцензії.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн