Футбол

Партизан може починати готуватися до вильоту з ЛЧ: Динамо Шовковського без шансів знищило європейський клуб

Дмитро Вєнков
Переглядів 976
2 голоси
Олександр Шовковський дає установку гравцям Динамо. Фото: ФК Динамо (Київ)
У неділю, 14 липня, київське Динамо обіграло данський Брондбю (4:0) у рамках навчально-тренувального збору в Австрії. За команду Олександра Шовковського забили Денис Попов, Антон Царенко, Олександр Андрієвський та Олександр Піхальонок.

Динамо розгромило данський Брондбю (4:0) у спарингу на австрійському зборі.

Перший гол біло-сині забили на 14-й хвилині зустрічі. Після подачі зі штрафного від Віталія Буяльського м’яч ударом головою у ворота переправив Денис Попов.

На 71-й хвилині Динамо подвоїло власну перевагу. Після прострілу з флангу від Олександра Піхальонка та дотепного пропуску м’яча від Андрія Ярмоленка володіння Брондбю розстріляв Антон Царенко.

Не вдалось завантажити відео.

До розгромного рахунок підопічні Олександра Шовковського довели на 75-й хвилині. Олександр Андрієвський дочекався помилки воротаря суперників й майстерним ударом метрів з 28 перекинув його.

На 81-й хвилині динамівці добили опонента. Ярмоленко фактично сам усе зробив на фланзі та викотив пас на напівпорожні ворота Піхальонку, який не схибив з вбивчої позиції.

🔥Відео красивого голу Андрієвського🔥

Футбол. Товариський матч.

Динамо – Брондбю – 4:0

Голи: Попов, 14, Царенко, 71, Андрієвський, 75, Піхальонок, 81

  • Раніше Динамо вже зіграло товариські матчі проти Інгульця (4:0) та німецьких Падерборна (0:0) й Шальке (2:2);
  • Наступний спаринг у киян запланований на 17 липня. Зіграють вони проти Мамелоді Сандаунз із ЮАР. Поєдинок стартує о 18:00 за Києвом;
  • 23 та 31 липня Динамо зіграє із сербським Партизаном в другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів (перша зустріч номінально вдома).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн