Футбол

Названо гравця, який може підсилити Шахтар і Динамо: на нього лаявся Роналду в азіатській ЛЧ

Євген Чепур
Переглядів 778
1 голос
Темур Парцванія. Фото: Google
Колишній захисник молодіжної збірної України та київського Динамо Темур Парцванія назвав гравця з Таджикістану, який може посилити Динамо та Шахтар.

В ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» Темур Парцванія заявив, що його колишній одноклубник з таджикістанського Істіклола Рустам Ятімов вже готовий до переходу в більш статусний клуб. 

«Насамперед – це воротар Рустам Ятімов. Він уже переріс рівень Істіклола і йому треба йти на підвищення. Він молодий, високий, стрибучий. Я вже не грав за Істіклол, але дивився матч азіатської ЛЧ, коли Ятімов робив неймовірні сейви після ударів Роналду. Кріштіану на нього навіть лаявся через це‎».

Ексоборонець столичного клубу впевнений, що голкіпер може виступати у складі грандів УПЛ.

«Ятімов може спокійно грати за Шахтар і Динамо. Таджикистанські футболісти більш професійні, ніж наші. Вони не п'ють, не курять, не гуляють. Одним словом, мусульмани‎», – сказав Темур.

  • Парцванія за час професійної кар'єри в Україні захищав кольори київського Динамо, Металурга із Запоріжжя, Волині, Олімпіка, Десни та Миколаєва.
  • У минулому клубному сезоні Ятімов  зіграв 14 поєдинків, пропустив 14 голів, а в чотирьох іграх залишив свої ворота у недоторканності.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у 1.2 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн