Футбол

«Що ти мені за казки розповідаєш!»: як Мілевський шокував Блохіна на Євро-2012 через випадок із Шевченком

Євген Чепур
Переглядів 1542
2 голоси
Олег Блохін. Фото: Google
Колишній нападник національної команди України та київського Динамо Артем Мілевський згадав про епізод зі своєю участю та Андрія Шевченка на Євро-2012.

В ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Збірна» Артем Мілевський поділився спогадами про перемогу над збірною Швеції (2:1) на Євро-2012, коли два голи забив Андрій Шевченко. Натуралізований білорус розповів, що наш легендарний форвард був дуже щасливий після гри.

«Дуже добре запам'ятався момент після матчу. Я сидів в автобусі на гальорці зліва біля вікна, а Шева в середині. Пам'ятаю, як він зайшов в автобус, емоції переповнюють, телефон розривається. Я такого задоволеного і щасливого Шеву ще не бачив». 

Мілевський розповів, щоб під час святкування переможного голу він зіткнувся з Шевченком лобами.

«Ще згадав історію прямо з матчу. Після того, як Миколайович забив другий гол, я і Кучер побігли до нього святкувати. На радощах ми зіткнулися лобами з Шевою і в мене сталося дрібне розсічення над бровою».

Потім у нього з’явився слід від моменту, коли Артем стукнувся з Андрієм Миколайовичем, але Олег Блохін не вірив, що це випадкова травма.

«Наступного дня брова опухла ще більше. Це побачив Блохін: «Де ти вже був, у що знову вляпався?!». Я кажу: «Олеже Володимировичу, чесне слово, з Шевою на радощах зіткнулися. Подивіться повтор». 

Але Блохін мені не вірив: «Що ти мені за казки розповідаєш!». Ледве його переконав, що це правда. Потім посміялися і він мене відпустив, якраз вихідний був між матчами», – сказав Артем.

  • На Євро-2012 збірна України набрала три очки та посіла третє місце у групі.
  • Усі голи синьо-жовті забили у грі зі шведами.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн