Футбол

«Він вже на вершині світу. Куди далі?»: легендарний голкіпер висловився про Луніна і Реал

Євген Чепур
Переглядів 1726
1 голос
Андрій Лунін. Фото: Google
Колишній голкіпер Іллічівця, Зорі та Металіста Ігор Шуховцев поділився думками щодо до того, у якому клубі оптимально продовжити кар’єру Андрію Луніну, якщо не у мадридському Реалі.

Ігор Шуховцев в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол‎» сказав, що вважає, що Андрію Луніну, як і будь-якому з українців, буде важко у топ-лугах через психологічний тиск.

«Важке питання, адже, якщо б він перейшов, наприклад, в Челсі, Ман Сіті, Мілан, неважливо куди, то невідомо, як би його прийняла команда, вболівальники і т.д. Тому що те, що відбувається на такому рівні – це дуже важко психологічно. Нашим хлопцям у цьому аспекті дуже важко. Ось подивіться, скільки українських легіонерів грає у топ-клубах і як це все нелегко». 

Ексворотар впевнений, що зараз Лунін виступає у найкращому клубі світу.

«Можливо, у нього пішов би поштовх і він би покращував свій голкіперський рівень? Але ж він знаходиться у Реалі, куди ще можна прагнути? Питання в тому, що він вже на вершині світу. Куди далі? Це для мене важке питання», – сказав Шуховцев.

  • У минулому сезоні 2023/24 років Лунін відіграв у светрі Реала у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах (Ла Ліга, Кубок Іспанії, Ліга чемпіонів): 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • У нинішній кампанії Андрій не потрапляє до стартового складу вершкових: нуль матчів.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 25 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн