Футбол

Циганков повертається в Лігу чемпіонів: відомий журналіст сказав, в якому клубі гратиме Віктор в новому сезоні

Дмитро Вєнков
Переглядів 1970
2 голоси
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Відомий журналіст Ігор Циганик, вважає, що 26-річний український вінгер Жирони Віктор Циганков нікуди не перейде до зими. Футболіст допоможе каталонцям у Лізі чемпіонів.

Журналіст та коментатор Ігор Циганик вважає, що вінгер Жирони Віктор Циганков, який поки відновлюється від пошкодження, залишиться в команді на першу частину сезону.

«Думаю, що залишиться в Жироні, тому що Ліга чемпіонів – Ліга чемпіонів. Знову ж таки є можливість засвітитися, є можливість себе проявити й спробувати вже взимку отримати хороший контракт в англійську Прем'єр-лігу. Тим більше, що це є пріоритетом для Циганкова».

Циганик пояснив, як можуть розвиватися події далі.

«Контракт з Жироною він поки не пролонгував, але, наскільки я розумію, є певна джентльменська угода, що безплатно звідси він не піде», – зазначив журналіст в етері ютуб-каналу «Ігор Циганик».

  • Зазначимо, що контракт Циганкова з Жироною чинний до 30 червня 2027 року. Трансфермаркт оцінює його у 30 мільйонів євро;
  • Жирона, яка за підсумками минулого сезону Ла Ліги стала третьою, вперше в історії кваліфікувалася до Ліги чемпіонів. Циганков в основному раунді цього турніру востаннє грав ще у складі Динамо в сезоні 2021/22.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн