Футбол

Циганков покине Жирону? Вінгер збірної України не тренується з командою – джерело назвало причину

Євген Чепур
Переглядів 136
1 голос
Віктор Циганков. Фото: Google
Вінгер національної збірної України та Жирони Віктор Циганков сьогодні не брав участі в останньому тренуванні каталонської команди. Відома причина відсутності нашого співвітчизника.

Віктор Циганков не брав участі в останньому тренуванні Жирони. Як повідомило Jornada Perfecta, відсутність українця не пов’язана з його можливим трансфером. Джерело стверджує, що вінгер продовжує відновлення після того, як отримав ушкодження у складі збірної України на Євро-2024.

Відзначимо, що Віктор не брав участі в останньому матчі Артема Довбика у складі Жирони – поразка від французької Тулузи з рахунком 0:4.

  • У минулому сезоні Циганков відіграв за Жирону 34 поєдинки у всіх офіційних турнірах: забив вісім голів і зробив сім результативних передач, допомігши червоно-білим посісти третє місце у Ла Лізі та вперше в історії вийти до Ліги чемпіонів.
  • Контракт українця із Жироною чинний до 30 червня 2027 року. Transfermarkt оцінює футболіста національної збірної України у 30 мільйонів євро рівно.
  • Першим матчем у сезоні 2024/25 років для команди Мічела Санчеса стане виїзна гра проти Бетіса. Поєдинок заплановано на 15 серпня. Початок гри у Севільї о 22:30 за київським часом.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн