Футбол

Довбик може зіграти в дуеті з Моратою, але не в складі Атлетіко: куди сватають українця та іспанця

Віктор Глухенький
Переглядів 1261
2 голоси
Артем Довбик. Фото: Google
Італійський Мілан полює не лише за нападником Жирони Артемом Довбиком, а й форвардом мадридського Атлетіко Альваро Моратою. Россонері мріють про потужний дует українця та іспанця.

Допоки літнє трансферне вікно не закривається, спокою Артему Довбику, схоже не дадуть. За інформацією журналістів Х-акаунту Milan Zone, українським нападником продовжує активно цікавитись італійський Мілан, який вже навіть провів перші перемовини з представниками Довбика. 

За інформацією італійського журналіста Марко Джордано, ідея керівництва россонері полягає не лише у підписанні нашого співвітчизника, а у тому, щоб створити дует топових нападників, купивши в пару до Довбика ще й форварда Атлетіко Альваро Морату.

Нагадаємо, що колишній тренер Дніпра-1 Олександр Кучер в інтерв’ю Sport-express.ua, розмірковуючи над подальшою долею свого колишнього підопічного Довбика, назвав варіант з переходом до Мілану хорошим кроком вперед для Артема.

  • Артем Довбик зіграв за Жирону у сезоні 2023/2024 років 39 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 24 голи, десять результативних передач.
  • Український голеадор став найкращим бомбардиром Ла Ліги, вигравши трофей «Пічічі».
  • Transfermarkt українського нападника у 35 мільйонів євро. Контракт українця з іспанським клубом чинний до 30 червня 2028-го року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн