Футбол

Не тільки Арсенал: Луніним серйозно зацікавився ще один гранд АПЛ, але є одна умова

Євген Чепур
Переглядів 829
1 голос
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер національної збірної України та мадридського Реала Андрій Лунін отримав неочікуваний варіант з продовженням кар’єри. Наш співвітчизник може опинитися в одному з грандів АПЛ.

Андрій Лунін вразив нового головного тренера Ліверпуля Арне Слота своєю грою у минулому сезоні у складі Реала. Тому керівництво червоних планує скористатися зволіканням українця з підписанням нового контракту з мадридцями. Про це повідомив портал HITC.

Але відзначимо, що справа дійде до перемовин тільки, якщо перший номер англійського гранду голкіпер Аліссон перейде до неназваного клубу з Саудівської Аравії, адже замінити бразильця планують саме Андрієм. 

Нагадаємо, що у послугах нашого співвітчизника також зацікавлений лондонський Арсенал, у складі якого виступає Олександр Зінченко.

  • У минулому сезоні Лунін зіграв за мадридців у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах, пропустив 32 голи та 12 поєдинків провів «на нуль».
  • Контракт українського воротаря з королівським клубом чинний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює 25-річного голкіпера у 25 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн