Футбол

Довбику зробили шалену пропозицію з божевільною зарплатою: українець остаточно вибрав клуб на новий сезон

Дмитро Вєнков
Переглядів 6629
4 голоси
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Український нападник Жирони Артем Довбик прийняв рішення ще на один сезон залишитися у каталонському клубі. Футболіст прагне зіграти в Лізі чемпіонів.

Форвард Жирони Артем Довбик вирішив залишитися у лавах червоно-білих на наступний сезон.

«Український нападник заявив своїм агентам, що не має наміру йти. Він хоче грати в Лізі чемпіонів у складі червоно-білих».

Трансфер українця до Атлетіко, скоріше за все, вже не відбудеться.

«Це було непросте, але швидке рішення. Довбик завжди хотів продовжити кар'єру в Іспанії. Атлетіко хотів його придбати й навіть зробив офіційну пропозицію в розмірі 25 мільйонів, але Жирона порахувала суму недостатньою, і тому, якщо тільки не станеться великої несподіванки, шляху назад немає».

Усі будуть щасливі продовжити співпрацю.

«Спортивний менеджмент червоно-білих вже знає про це рішення, а сам гравець не забарився висловити свою радість. Його сім'я щаслива в Жироні».

Цікавилися Довбиком й інші команди, але жодна з пропозицій не влаштувала його.

«Це правда, що були офіційні пропозиції від Наполі та Вест Гема на суму понад 35 мільйонів, але Серія А та Прем'єр-ліга його поки що не спокушають. Він вважає, що його адаптація до Ла Ліги була фантастичною і хоче насолоджуватися часом, проведеним в Жироні».

Цікаво, що українець навіть мав шалену пропозицію з Близького Сходу.

«Довбик прийняв рішення залишитися в Жироні, щоб спробувати покласти край чуткам і припинити надходження пропозицій. Остання з них надійшла з Саудівської Аравії. Клуб зробив йому тверду пропозицію в 15 мільйонів нетто, і футболіст чітко відповів: ні».

Форвард прийняв рішення не жертвувати кар’єрою заради грошей.

«Йому 27 років, він вважає, що у нього попереду довга кар'єра в Європі й, до того ж у нього контракт з Жироною до 2028 року. І, як мінімум, він зіграє ще один рік у складі червоно-білих», – пише Diario AS.

  • Зазначимо, що Трансфермаркт оцінює Довбика у 35 мільйонів євро;
  • Жирона за підсумками минулого сезону посіла третє місце у Ла Лізі та вперше в історії кваліфікувалася до ЛЧ.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн