Футбол

Вони пошкодували 40 млн євро на Довбика, але готові дати 100 млн за іншого форварда: топклуб дивує поведінкою

Дмитро Вєнков
Переглядів 247
0 голосів
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Атлетіко знайшов альтернативу українському форварду Жирони Артему Довбику. Мадридці хочуть придбати в Спортінгу Віктора Дьокереша. При цьому вони готові сплатити набагато більше.

Нападник Жирони Артем Довбик навряд чи перейде в Атлетіко цього літа, адже мадридський гранд змінив пріоритети на трансферному ринку.

Іспанський гранд виявився не готовий платити за Довбика 40 мільйонів євро, а Жирона не пішла на поступки. Таким чином, як повідомило видання GOL digital, Атлетіко націлився на зірку Спортингу Віктора Дьокереша.

Португальці просять за шведа, який у минулому сезоні в 50 матчах забив 43 голи та оформив 15 асистів, 100 мільйонів – Атлетіко готовий заплатити ці гроші.

Проте зазначається, що іспанський клуб зможе оформити угоду тільки у тому разі, якщо лісабонці погодяться на виплати частинами.

Атлетіко впевнений, що при належній структурі виплат зможе закрити підписання Дьокереша, а Спортінг може прийняти цю пропозицію, адже на сьогодні немає клубів, готових заплатити таку високу суму за гравця.

Проблемою може стати нинішній нападник Атлетіко – Альваро Мората. Іспанець відмовився переходити до Саудівської Аравії, тому якщо не вдасться його реалізувати, то вірогідність трансферу значно падає. При цьому ЗМІ сватають Морату до Мілану.

  • Нагадаємо, що Довбик в минулому сезоні став найкращим бомбардиром Ла Ліги, забивши 24 голи у 36 матчах.
  • Його контракт з Жироною розрахований до 30 червня 2028 року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн