Футбол

Перес поставив хрест на трансфері Луніна: в Іспанії дізналися один клуб, в який не дозволять перейти українцю

Дмитро Вєнков
Переглядів 2187
4 голоси
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Президент мадридського Реалу Флорентіно Перес продовжує розраховувати на українського воротаря Андрія Луніна. Він наклав вето на можливий трансфер кіпера до мадридського Атлетіко.

Питання щодо майбутнього Андрія Луніна в Реалі може бути вирішене після Євро-2024. Український воротар провів чудовий сезон 2023/24, але повернення у стрій Тібо Куртуа знову поставило його в складну ситуацію.

Як повідомляє Real Madrid Confidencial, Лунін не хоче знову більшу частину часу проводити за спиною досвідченого бельгійського голкіпера, проте перемовини між його новим агентом Жорже Мендешом та іспанським грандом щодо продовження контракту досі тривають.

За даними джерела, не відбулося пролонгування угоди досі з однієї причини – зацікавленість у Луніну з боку інших клубів. Останнім, хто наразі зробив пропозицію оточенню Луніну є Атлетіко.

Звідти найближчим часом має піти Гораціу Молдован, який є дублером Яна Облака, тому столичний клуб шукає ким підсилити конкуренцію.

Проте Реал втрутився у цю справу, перервавши будь-які зв'язки Атлетіко з Луніним та наклавши вето на його відхід до заклятого суперника. Президент Реалу Флорентіно Перес вважає, що кіпер має перспективи для клубу, як у спортивному плані, так і у фінансовому.

Таке втручання з боку Реала скорочує список команд, зацікавлених у підписанні Луніна.

Продовження контракту з «вершковими» буде майже затвердженим, якщо тренерський штаб на чолі з Карло Анчелотті гарантує більше ігрового часу воротарю в наступному сезоні.

  • Нагадаємо, що в минулому сезоні Лунін відіграв у 31 матч за Реал, у яких пропустив 32 голи (12 поєдинків «на нуль»);
  • Контракт Луніна з мадридцями розрахований до 30 червня 2025 року. Трансфермаркт оцінює 25-річного гравця у 25 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн