Футбол

В усьому винна жінка: в Італії назвали справжню причину звільнення Де Россі з Роми Довбика

Дмитро Вєнков
Переглядів 3807
6 голосів
Даніеле Де Россі. Фото: Getty Images
В Італії повідомили, що причиною звільнення Даніеле Де Россі з посади головного тренера Роми, за яку виступає український форвард Артем Довбик, могли стати не лише невдалі результати, а й конфлікт всередині клубу.

Видання TUTTOmercatoWEB інформує, що рішення про звільнення Даніеле Де Россі з посади головного тренера Роми насправді могло статися через конфлікт Де Россі з генеральним директором Роми Ліною Сулуку.

«Стосунки між ними вже давно були натягнутими, почасти через американські гірки на трансферному ринку, але також і через негативні результати – лише одна перемога в останніх одинадцяти матчах».

Ситуація розгорілася до серйозних масштабів.

«З одного боку, було алібі у вигляді команди, яка сильно змінилася за останній місяць роботи на трансферному ринку і тому потребувала часу для будівництва [колективу], а з іншого – поспіх, щоб почати перемагати. Уже до вечора неділі це виглядало як відкрита війна».

Повідомляється, що вирішальним стало 17 вересня, коли власники римського клубу Ден та Раян Фрідкіни стали на бік Сулуку, яка приймала практично всі рішення щодо комплектації команди на трансферному ринку.

Оскільки конфлікт між тренером та гендиректором було неможливо загасити, Фрідкінам довелося зайняти позицію одного з них.

  • За найсвіжішою інформацією, Рому очолить Іван Юрич;
  • «Вовки» після чотирьох турів посідають 16-те місце в таблиці Серії А, маючи три очки. Артем Довбик в цих матчах забив один гол.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн