Футбол

Найкращий гравець в історії Роми сказав всю правду про трансфер Довбика: Тотті був максимально прямим і чесним

Дмитро Вєнков
Переглядів 18061
7 голосів
Артем Довбик на тренуванні Роми. Фото: ФК Рома
Легенда Роми Франческо Тотті відверто висловився про невдалий старт «вовків» у новому сезоні. Згадав він й про українського форварда Артема Довбика.

Колишній нападник Роми Франческо Тотті заявив, що розчарований нинішнім станом справ «вовків». Не пройшов він й повз трансфер Артема Довбика.

«Я ще не зрозумів цю Рому. Якийсь хаос, одні гравці прийшли раніше, інші пізніше, в останній день взяли чотирьох. Витратили багато грошей. Я б витратив 70 мільйонів інакше. Не на двох гравців, а на чотирьох-п’ятьох. Довбик? Нападник був потрібний, знайти нападника дешевше 30 млн зараз складно».

Легенда наголосив, що Рома не має право завершити сезон у Серії А нижче зони Ліги чемпіонів.

«Враховуючи божевільні витрати, Рома зобов’язана потрапити до ЛЧ. Якщо інвестуєш 100 млн і не виходиш до ЛЧ – це повний провал. Без цього, Даніеле звільнять. Він ризикує стати новим Моурінью, хоча зараз Де Россі – це єдиний вірний тренер для Роми», – сказав Тотті в інтерв’ю Il Messaggero.

  • Рома після трьох проведених матчів посідає 16-те місце в турнірній таблиці Серії А, маючи два набраних очка в активі;
  • Довбик після літнього переходу з Жирони за 30.5 мільйонів євро+бонуси в трьох поєдинках за команду не зміг відзначитися жодною результативною дією;
  • Тотті є вихованцем Роми та виступав за неї з 1992 по 2017 рр. (785 матчів, 307 голів, 207 асистів). Він є рекордсменом команди за кількістю матчів і її найкращим бомбардиром в історії.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн