Футбол

Динамо понесло великі втрати перед матчем ЛЄ: Ярмоленко та ще два гравці не зіграють проти Хоффенхайму

Євген Чепур
Переглядів 333
2 голоси
Олександр Шовковський. Фото: Google
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський розповів, що столичний гранд перед грою з Хоффенхаймов у Лізі Європи має певні кадрові втрати.

У четвер, 3 жовтня, київське Динамо проведе гостьовий матч проти німецького Хоффенхайму в рамках другого туру загального етапу Ліги Європи.

Олександр Шовковський заявив, що у грі проти німецької команди він не зможе розраховувати на Максима Брагару, Віталія Буяльського та Андрія Ярмоленка.

«‎Що стосується безпосередньо гравців, які готуються до гри, то маємо певні проблеми. Зокрема, в Києві залишився Максим Брагару, який не гратиме завтра через дискваліфікацію, отриману за червону картку в матчі з Лаціо, і є невеликі ушкодження в Андрія Ярмоленка та Віталія Буяльського, що не дозволять їм зіграти проти Хоффенхайму. 

Вони також залишилися вдома, щоб відновлюватися та готуватися до наступних матчів. Усі інші гравці готуються у штатному режимі та готові вийти завтра на поле», – сказав фахівець на предматчевій пресконференції.

Нагадаємо, що команда Олександра Шовковського розпочала цьогорічний розіграш Ліги Європи, розгромно поступившись Лаціо. Хоффенхайм набрав одне очко після нічиєї на полі Мітьюлланда.

Календар Динамо в основному етапі Ліги Європи

  • 2-й тур, 3 жовтня: Хоффенгайм - Динамо (19:45)
  • 3-й тур, 24 жовтня: Рома - Динамо (19:45)
  • 4-й тур, 7 листопада: Динамо - Ференцварош (22:00)
  • 5-й тур, 28 листопада: Динамо - Вікторія Плзень (19:45)
  • 6-й тур, 12 грудня: Реал Сосьєдад - Динамо (22:00)
  • 7-й тур, 21 січня: Галатасарай - Динамо (17:30)
  • 8-й тур, 30 січня: Динамо - РФШ (22:00)
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн