Футбол

Як Судаков ставиться до хейтерів Реброва і Ко: відвертість від хавбека після провального старту на Євро-2024

Євген Чепур
Переглядів 277
1 голос
Георгій Судаков. Фото: Google
Півзахисник збірної України та донецького Шахтаря Георгій Судаков поділився думками щодо критики, яка вилилась на нашу національну команду після фіаско синьо-жовтих у грі проти румунів.

У понеділок, 17 червня, збірна України розгромно поступилася румунам у матчі першого туру групового етапу Євро-2024 з рахунком 0:3.

Георгій Судаков вибачився перед вітчизняними вболівальниками за ганебну поразку у першому турі групового етапу чемпіонату Європи.

«Хочеться попросити вибачення у вболівальників за таку гру. Я з ними згоден. Чому такий негатив – бо очікування від нас великі. Висловлювання стосовно нас були закономірними. Я весь цей хейт сприймаю нормально, адекватно. Я все розумію – емоції».

Хавбек Шахтаря зізнався, що розуміє негатив, який висловлюють фанати.

«Я розумію вболівальників, в перші три години в мене було багато неприємних повідомлень. Але коли емоції стихли, вболівальники почали підтримувати. Я побачив відео, де кажуть, що це ж наша збірна, що немає іншої збірної, крім цих 26 викликаних гравців.

Я розумію хейт, ми його заслуговуємо, але в нас ще дві гри. В такі важкі часи треба згадати, як нас підтримували після гри з Ісландією, Боснією, коли теж здавалося, що ми вже програємо», – сказав Судаков для YouTube-каналу «ВЗБІРНА».

Календар матчів збірної України на Євро-2024

  • 21 червня. Словаччина – Україна. «Дюссельдорф-Арена». Дюссельдорф. 16:00.
  • 26 червня. Україна – Бельгія. «Арена Штутгарт». Штутгарт. 19:00.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн